• THW tijgers, sinds 2011 een handbalvereniging in regio Eindhoven Zuid met een positief verhaal! Wij vinden het belangrijk dat kinderen uit Waalre, Riethoven, Dommelen, Veldhoven en Eindhoven sporten onder begeleiding van bekwame en gekwalificeerde trainers. Onze hoofdtrainers zijn allemaal gediplomeerd en brengen het handbalspel op een methodisch didactisch verantwoorde wijze over op onze leden. De ontwikkeling van het kind staat voorop bij ons. Hiermee is het niet van belang hoe goed leden op dít moment zijn, maar vooral hoe goed ze kúnnen (en willen) worden! Dit leidt tot meer plezier in het sporten, in een veilige en vertrouwde omgeving. Doordat onze leden centraal staan, werken we aan een succesvolle toekomst!

 • Als persoon en samen

  Wij creëren situaties waarin kinderen leren samen te werken. Naast wedstrijden organiseren waren de oprichters eind 2010 initiatiefnemer van de speelfeesten in Eindhoven. Hierbij keken en kijken we continue vooral naar het kind (niet alleen zijn/haar leeftijd) om maximaal aan te sluiten bij zijn/haar ontwikkeling.

 • Met plezier

  Wij zijn er van overtuigd dat positiviteit, plezier en zelfvertrouwen leidt tot prestaties. Wij corrigeren niet, wij coachen met de wetenschap dat een kind veel meer is dan alleen een handballer. We creëren een omgeving waarin proberen en leren hand in hand gaan.

 • Groeien!

  Ons doel is niet om een wedstrijd te winnen, ons doel is het ontwikkelen van vaardigheden. We geven complimenten op inzet en strategie en zijn gericht op groei in plaats van resultaat. Daarom groeit iedere Tijger. Onze kinderen leren omgaan met winst en verlies. "Verlies je de wedstrijd? Verlies dan niet de les."

 • Wilt u meer weten over onze mooie vereniging, aarzel dan niet om contact op te nemen!

  Stuur een bericht naar info@thwtijgers.nl